ORGANIZACIJA SKLADA / POSEBNI PROJEKTI / TLK 2014

 

FOTO NATEČAJ NAJ SE VIDI!


REZULTATI NATEČAJA

 

Organizatorji prvega vseslovenskega Tedna ljubiteljske kulture so pozvali vse ustvarjalce, da med 15. in 22. junijem na okenske police ali pred hiše na ogled postavijo inštrumente, slikarska platna, knjige, plesne kostume, gledališke plakate, zgoščenke, notne zapise, skratka predmete, ki ponazarjajo umetniško zvrst ali kulturno dejavnost, s katero se ukvarjajo.


Hkrati smo razpisali mini foto natečaj in vas povabili, da razstavljene predmete na okenskih policah in dvoriščih fotografirate in nam fotografije pošljete na tedenljubiteljskekulture@jskd.si. Fotografije smo zbirali in objavljali na facebook strani (Teden ljubiteljske kulture) in na www.jskd.si do torka, 1.7.2014. Obljubili smo, da bomo v juliju razglasili zmagovalca in podelili nagrade – zmagovalec dobi  48- urni tečaj likovne kompozicije, ki bo izveden v marcu 2015; drugo in tretje uvrščeni pa lepe knjižne nagrade.

 

Tako se je 15. julija 2014 zbrala komisija v sestavi Andreja Koblar (samostojna svetovalka za likovno dejavnost JSKD), Urška Bittner Pipan (vodja projekta TLK in pomočnica direktorja JSKD) in Barbara Rigler (samostojna svetovalka za literarno dejavnost JSKD) ter soglasno odločila, da je zaradi svoje izvirne postavitve zmagovalec mini foto natečaja Kulturno društvo Posočje Benečija Rezija.

 

Knjižne nagrade (poslali jih bomo po pošti) pa prejmejo Šentjakobsko gledališče, Dare Trobec in Binca Lomšek.

 

 

PREJETE FOTOGRAFIJE

 

 

BESEDILO NATEČAJA

 

Organizatorji prvega vseslovenskega Tedna ljubiteljske kulture pozivamo vse ustvarjalce, da v med 15. in 22. 6., na okenske police ali pred hiše na ogled postavijo inštrumente, slikarska platna, knjige, plesne kostume, gledališke plakate, zgoščenke, notne zapise, skratka predmete, ki ponazarjajo umetniško zvrst ali kulturno dejavnost, s katero se ukvarjate.


»Stopite na svetlo, naj se vidi, koliko prebivalcev te države se ukvarja s kulturo!«
Hkrati razpisujemo mini foto natečaj – vabimo vas, da razstavljene predmete na okenskih policah in dvoriščih fotografirate in nam fotografije pošljete na tedenljubiteljskekulture@jskd.si


Fotografije bomo zbirali in objavljali na facebook strani (Teden ljubiteljske kulture) in na www.jskd.si- do torka, 1.7.2014. V juliju bomo razglasili zmagovalca in podelili nagrade – zmagovalec dobi  48- urni tečaj likovne kompozicije, ki bo izveden v marcu 2015; drugo in tretje uvrščena pa lepe knjižne nagrade.