Območna izpostava Sevnica

 

Območna izpostava Sevnica deluje na področju občine Sevnica, ki ima okoli 18.000 prebivalcev.

 

Z ljubiteljsko kulturo ukvarja okoli 42 kulturnih društev in skupin in Zveza kulturnih društev. Program območne izpostave je poleg območnih in regijskih srečanj ter izobraževanj v veliki meri posvečen organizaciji lokalnega programa.

 

V tem sklopu pripravljamo odrasli in otroški abonma, skupaj deset predstav na sezono. Na izpostavi pa posebno pozornost posvečamo vsem ljubiteljskim društvom in posameznikom, ki jim v veliki meri svetujemo in pomagamo pri koordiniranju ter realizaciji njihovih programov.

Območna izpostava zelo dobro sodeluje z Zvezo kulturnih društev Sevnica, z osnovnimi šolami in vsemi kulturnimi društvi in skupinami. Nudimo jim strokovno pomoč, pomoč pri prijavi na javne razpise (državne in lokalne), izdelovanje vabil, plakatov, fotokopiranje, objave v medijih; tako se večina društev in skupin pri izvedbi svojih projektov obrača na nas.

Sredstva za izvedbo programa je območna izpostava pridobila tudi iz občinskega proračuna ter Javnega zavoda KŠTM; nekatere prireditve so se tudi samofinancirale z vstopninami.

 

Poslovna poročila

Poslovno poročilo za leto 2016

Poslovno poročilo za leto 2015

Poslovno poročilo za leto 2014

Poslovno poročilo za leto 2013

 

 

Vodja OI Sevnica

 

 

Katja Pibernik

vodja OI

 

JSKD – OI SEVNICA
Glavni trg 19, 8290 Sevnica

T: 07 816 09 70
E: oi.sevnica@jskd.si

 

 

Dogodki, prireditve, razstave
Izobraževanja