PLES / DELAVNICE, IZOBRAŽEVANJA

Ime tečaja:

 

 

31. ZIMSKA PLESNA ŠOLA

Kraj izvedbe:

 

Maribor, Karantena

Datum:

 

19.–22. 2. 2016

 

Mentorji:

 

Simon Wehrli, Miloš Isailović, Kjara Starič Wurst, Saša Lončar, Maša Kagao Knez, Tina Valentan

Cena

 

Glej točko šolnine.

Rok prijave:
 

do 12. februarja 2016 (cenejše prijave!!!)

 

 

31. Zimska Plesna Šola 2016 v Mariboru


Organizacija: JSKD OI Maribor in ZKD Maribor


VRHUNSKE PLESNE DELAVNICE IN PREDSTAVE!

 

ZPŠ je v Sloveniji ena izmed največjih in najpomembnejših izobraževalnih intenzivnih workshopov z najdaljšo tradicijo.
Tokrat predstavljamo že  31. Zimsko plesno šolo, kjer vsak dan od 19. do 22. Februarja 2016, nudimo  intenzivne delavnice različnih plesnih tehnik in stilov. Svoje znanje in izkušnje boste nadgradili  pri gostujočih domačih in tujih pedagogih: Simon Wehrli, Miloš Isailović, Kjara Starič Wurst, Saša Lončar, Maša Kagao Knez in Tina Valentan.  
Spet boste imeli priložnost prepustiti se Tini Dobaj na shiatsu masaži.
V soboto in nedeljo vas vabimo na ogled plesnih predstav v organizaciji Društva Nagib in Plesne izbe Maribor. Zadnji večer bodo udeleženci ZPŠ nastopili na zaključni produkciji v dvorani UNION in drug drugemu pokazali pridobljeno znanje, se v sproščenem vzdušju družili ob pijači in pridobili certifikat izobraževanja na ZPŠ.
ZPŠ je namenjena plesalcem, pedagogom, koreografom in vsem, ki se aktivno ukvarjajo s plesom in z gibom.  Letos smo poleg plesalnice za otroke dodali še delavnico za mentorje otroške plesne vzgoje.  Program se bo izvajal na dveh stopnjah: lažja za začetnike z nekaj predznanja ter zahtevnejša za nadaljevalce in profesionalce.

Uživajte z nami v Mariboru!

 

31. ZIMSKA PLESNA ŠOLA bo potekala od 19. do 22. februarja 2016 v Mariboru, v Karanteni, Pobreška cesta 20, v organizaciji Javnega Sklada RS za kulturne dejavnosti, Območna izpostava Maribor in Zveze kulturnih društev Maribor. Namenjena je plesalcem, pedagogom, koreografom in vsem, ki se aktivno ukvarjajo s plesom in z gibom. Program je primeren za začetnike,  nadaljevalce in poklicne plesalce. Otrokom od 6 do 8 let je namenjena plesalnica za otroke. Zaključna produkcija udeležencev ZPŠ bo zadnji večer. Vabljeni še na ogled plesnih predstav v času ZPŠ.


DELAVNICE in PEDAGOGI


SODOBNI  PLES  – Simon Wehrli (Švica)

Simon Wehrli


Simon Wehrli je diplomiral na Scuola Teatro Dimitri v Švici in magistriral iz sodobnega plesa na Trinity Laban v Veliki Britaniji. Kot plesalec, igralec in glasbenik sodeluje v različnih projektih v Evropi in Ameriki. Poleg mnogih je delal z Judith Sanchez Ruíz v New Yorku, Lizzi Kew-Ross v Londonu in Davidom Zabranom v Bruslju. Že več let je del švicarskega gibalnega gledališča Collettivo  Spettatori in od leta 2010 član kolektiva 50collective. Istega leta je bil povabljen v projekt priznanega koreografa, pedagoga in plesalca Davida Zambrana "50 Days of Flying Low and Passing Through Costa Rica". Od 2009 na mednarodni ravni poučuje plesno tehniko in improvizacijo ter razvija lastna umetniška dela.

 

Sodobna plesna tehnika – Flying Low

Na klasu se bomo preko uporabe spiral in krivulj osredotočili predvsem na raziskavo odnosa med gibalcem in tlemi. Z usvajanjem specifičnega gibalnega materiala bodo udeleženci uporabljali principe ekspanzije, kohezije in gravitacije. Cilj je ostati miren tudi v trenutkih visoke intenzivnosti in poiskati red v kaotičnih stanjih/predlogih. Ohranjati ravnotežje med aktivnim in pasivnim. Med notranjim in zunanjim. Predlagana oblika bo tako na koncu postala sredstvo za doseganje več svobode v gibanju. Klas temelji na tehniki Flying Low Davida Zambrana.


Improvizacijska / raziskovalna delavnica – Tukaj in zdaj

Na delavnici se ne bomo osredotočili na fizične naloge, ampak bomo poskušali raziskati kaj pomeni v celoti obstajati v danem trenutku. Udeleženci bodo s poglabljanjem zavedanja časa in prostora dostopali do različnih gibalnih kvalitet in tako začeli delovati na tukaj in zdaj. Nevidno postane vidno in domišljija se spremeni v resničnost.

 

 

SODOBNA PLESNA DELAVNICA – Miloš Isailović (Srbija)

Miloš Isailović


Miloš Isailović je plesalec širokega formata. Kot nadarjen baletni učenec šole Lui Davico je prejel štipendijo za šolanje na prestižni Ballet Academy v Zürichu. Od leta 2009 je stalni član Narodnega gledališča Beograd in član Bitef Dance Company. Kot član ansambla Narodnega gledališča Beograd je nastopil v številnih baletnih predstavah, kot član Bitef Dance Company pa je plesal v različnih plesnih in gledaliških predstavah. Sodeloval je z znanimi imeni plesnega sveta kot so Jiri Kylian, Edward Clug, Maša Kolar, Zoran Marković, Lidija Pilipenko, Vladimir Logunov ter številni drugi. Trenutno pleše v SNG Maribor in je Clugov asistent koreografije.
Prejel je tudi številne nagrade in priznanja na plesnih tekmovanjih v Evropi.
Leta 2012 je začel poučevati sodobno plesno tehniko v Plesnem studio Ris in kot koreograf v kategoriji modernega baleta zmagal na Dance Fest-u v Novem Sadu (Srbija). Od 2014 uspešno poučuje sodobni ples povsod po svetu (Hrvaška, Slovenija, Makedonija, Romunija, Poljska, Češka in ZDA – New York). Leta 2015 je postal pedagog sodobnega plesa na NFI (“National Foundation for dance – Aja Jung”), kot koreograf/producent ustvaril predstavo Dunjaluk v koprodukciji Bitef teatra / Bitef Dance Company in kot plesalec ter asistent Edwarda Cluga sodeloval v predstavi Peer Gynt, Slovenskega narodnega gledališča Maribor.

 

Delavnico pričnemo z ogrevanjem, s pomočjo vaj iz pilatesa kot dobro fizično pripravo. Nadaljujemo s sodobno plesno tehniko, pridobljeno iz lastnih izkušenj, ki temelji na fluidnem gibanju in dihanju ter sinhronizaciji dihanja in vaj. Pri koreografskem  ustvarjanju izhajam iz lastnih dolgoletnih odrskih izkušenj. Delali bomo na vizualizaciji posameznih korakov, inspiriranih iz realnih življenjskih situacij, kot tudi na dramskih gestah, ki izhajajo iz te situacije.  Koreografija zahteva izredno psihično in fizično pripravljenost.

 

SODOBNI BALET – Kjara Starič Wurst (Italija)

Kjara Starič Wurst


Kjara Starič Wurst je koreografinja, pedagoginja in umetniški vodja Kjara's Dance Project. Zaključila je Baletni konservatorij v Ljubljani, se v NY dodatno izpopolnjevala v modernih plesnih tehnikah in plesala v SPP pod vodstvom Freda Lasserrja.  V Sloveniji in Ameriki je plesala v delih mnogih koreografov, sama pa je koreografirala tudi za SNG Opera in balet Ljubljana. Leta 2010 je ustanovila Kjara's Dance Project in uspešno izvedla predstave Odtisi, Compassion, Razpotja ter Triptih. Na tekmovanjih doma in po svetu, je osvojila več priznanj za koreografije, prav tako pa je bila žirantka na mednarodnih baletnih tekmovanjih v San Remu, Puli in Torinu. Trenutno živi in ustvarja v Milanu, kjer je koreografirala za Triennale di Milano, se predstavila na festivalu La mente artistica, tesno pa sodeluje tudi s kompanijo Ariston Proballet v Milanu ter Centro Arte Danza kjer poučuje.

 

Kjarine delavnice so preplet tehnične stiliziranosti klasičnega baleta, zlomljenih linij sodobnega baleta ter mehkobe sodobnega plesa. Skozi sugestivnost vsakdanjega giba in ranljivost, pa Kjara v plesalcih vedno išče čim večjo človeškost in pripovednost. Urili se boste v natančnosti izvedbe giba, interpretaciji koreografije in volumnu, ki ga telo lahko ujame. Do konca se boste razplesali ob spremljavi različnih glasbenih podlag. Izbirate lahko med lažjim in zahtevnejšim nivojem.

 

PLESALNICA ZA OTROKE in DELAVNICA ZA MENTORJE – Saša Lončar (Slovenija)

Saša Lončar


Saša Lončar je priznana plesna pedagoginja in koreografinja, ustanoviteljica in umetniška vodja KD Qulenium v Kranju in Ljubljani. Vsako leto organizira festival odrske umetnosti Kalejdoskop in raziskovalno-ustvarjalni poletni tabor mladih na Mašunu. Skozi ustvarjalne procese z bujno domišljijo, odprtostjo, drznostjo, odličnim občutkom vodenja, spodbuja otroško plesno ustvarjalnost in bogati njihovo osebno gibalno izraznost. S svojimi plesalci sodeluje na pomembnih prireditvah in festivalih doma in v tujini (Francija, Indija, Hrvaška, Danska, Srbija).  Za umetniške ustvarjalne in pedagoške dosežke je prejela plaketo Mete Vidmar.

 

Plesalnica za otroke »Dva leteča in en bos  - ujeti trenutek«
Na plesalnici za otroke  (od 6 do 8 let) bomo preko metode v danem trenutku raziskovali njihovo primarno gibanje. To bo osnovno izhodišče za nadaljnjo pot pri ustvarjanju giba, ki je prilagojen glede na starost in zmožnosti ustvarjalcev v skupini.  Možnost hospitacij za mentorje.


Delavnica za mentorje, ki sledi plesalnici, temelji na pogovoru in praktičnem delu. Je priložnost za nadgradnjo videnega in razvoj procesa ustvarjanja. Vprašanja in udobna oprema za valjanje po tleh so nujna …

 

AFRO-SODOBNI PLES – Maša Kagao Knez (Slovenija)

Maša Kagao Knez


Maša Kagao Knez je plesalka, koreografinja in gledališka ustvarjalka. Izobraževala se je pri mnogih mentorjih doma in v tujini, 2006 diplomirala na šoli Georgesa Momboyeja za afriški tradicionalni in sodobni ples v Parizu, leta 2013 pa na Akademiji za ples v Ljubljani. Kot plesalka, igralka in koreografinja sodeluje tako z institucionalnimi gledališči, kakor tudi z neodvisnimi producenti. 2009 je s plesalko Dalando Diallo in glasbenikom Damirjem Mazrekom soustanovila kulturno umetniško društvo Baobab, ki deluje na področju plesa, glasbe in gledališča. Od leta 2015 je umetniški direktor zavoda 25 in vodja plesnega studia XXV, obenem pa (so)ustvarja plesne predstave. Zadnja v nizu številnih uspešnih predstav je nastala v letu 2015 MOMENTUM, Avenija ujetih trenutkov. Leta 2013 je kot plesalka prejela nagrado Ksenije Hribar.

 

Afro-sodobni ples
Mašino koreografsko in pedagoško delo temelji na povezovanju  sodobnih plesnih tehnik in zahodno afriških plesov. Pozornost usmerja na raziskovanje različnih kvalitet. Zanima jo, kako s pomočjo obvladovanja plesne tehnike, elementov afriške plesne tradicije (ritmičnost, gibalni motivi..) in improvizacije razvijati in spodbujati plesalce k različnim možnostim plesnega izraza. Plesno predznanje je priporočljivo ali zaželeno. Klas spremljajo na bobnih Blaž Korez, Brin, Matic in Nejc Kološa

 

 

POZDRAV TELESU – Tina Valentan (Slovenija)

Tina Valentan


Tina Valentan si je v 30 letih vztrajanja na področju plesne umetnosti pridobila tudi znanja in izkušnje o postavitvi telesa, njegovi regeneraciji in rehabilitaciji. Je diplomantka amsterdamske šole SNDO, trenutno aktivna v predstavah: Fizične manifestacije, Zraka!, Sezona lova, in Tatovi podob. Več na: ski.emanat.si/tina-valentan/

Pozdrav telesu je ogrevalni klas, ki telo na subtilen način, v umirjenem tempu pripravi na podvige v dnevu. Snov črpa iz različnih somatskih praks (hatha, kundalini, partner yoga, BMC), preko katerih se um poveže s telesom in se osredotoči na specifične anatomske povezave med deli telesa. Temelji na lastnem raziskovanju giba, v kombinaciji z določenimi vajami za prožnost, pretočnost in predihanost. Namenjen je plesalkam/plesalcem, ki jih zanima ponotranjen vpogled v izvor gibanja ter vsem, ki se želijo pregibati, prenoviti in prevetriti.

 

DODATNA PONUDBA


SHIATSU MASAŽA:

Tina Dobaj

 

 Vsak dan po predhodnem naročilu (Tina Dobaj, 040 818 626), Karantena, 2. nadstropje

 

URNIK

 

ura nivo delavnica pedagog studio
09.15 - 10.45 I sodobni balet Kjara Starič Wurst studio B
09.15 - 10.45 I pozdrav telesu Tina Valentan studio 7/1
11.00 - 12.30 II sodobni balet Kjara Starič Wurst studio B
11.00 - 12.30 I sodobni ples Simon Wehrli studio 7/1
12.45 - 14.15 II sodobni ples Simon Wehrli studio 7/1
14.30 - 16.00 I improvizacijsko-raziskovalna delavnica Simon Wehrli studio 7/1
15.15 - 17.45 * II sodobna plesna delavnica Miloš Isailović studio B
16.15 - 17.15? I plesalnica za otroke 6-8 let in hospitacije Saša Lončar studio 7/1
17.30 - 19.00 I delavnica za mentorje Saša Lončar studio 7/1
18.00 - 19.30 II afro-sodobni ples Maša Kagao Knez studio B

I – odprto za vse nivoje – 90 minut
II – samo nadaljevalci in profesionalni nivo – 90 minut
J  – plesalnica za otroke in hospitacije mentorjev  – 60 minut
* – daljša delavnica – 150 minut

 

PLESNE PREDSTAVE med ZPŠ 2016


Sobota, 20. 2. 2016, ob 20.00 – mali oder Narodnega doma Maribor

SENZASENSO: JAN ROZMAN

V okviru 2. sezone sodobnih uprizoritvenih umetnosti Nagib na oder

Senzasenso je prostor, kjer ne najdem pomena.
Senzasenso je stanje nemira, ki ne vodi nikamor.
Senzasenso je ideja, ki se je ponesrečila.
Senzasenso je misel, ki razpada.
Senzasenso je trenutek, ko izgubim nadzor.
Senzasenso je predstava o norosti.

SENZASENSO: JAN ROZMAN
foto: Matija Lukić


Senzasenso je plesno-vizualna predstava Jana Rozmana, ki ustvarja paralelni svet današnji naravni resničnosti. Predstava poizkuša ustvariti eko-futuristični prostor, kjer je človeško bitje umeščeno ob bok abstraktnim bitjem, ki vznikajo iz nastale pokrajine. Na humorno-metafizičen način prevprašuje nastanek vesolja iz niča, evolucije življenja iz nežive materije ter (ne)zmožnost pristnega sobivanjskega razmerja med človekom in naravo.

Rozman zavzame kritično, a produktivno, stališče do vprašanj konstrukcije življenjskega sveta ter ovrednoti dosedanji razvoj človeštva s pomočjo metaforične transformacije, ki mrtvo pokrajino staplja z živimi organizmi. Predstava tako v isti sapi preklinja ponoreli svet (post)industrijske odtujenosti in se klanja vztrajnim spiralnim naporom humanističnega iskanja smisla v razmerju med človeškim in naravnim. To ne počne skozi prakticiranje družbenega, ampak predvsem čutno-ekološkega pogleda na možnost vzpostavitve kontur
nove človeške eksistence v  današnjem "post-naturalnem" svetu.

Jan Rozman (1991) je plesalec, performer, koreograf in improvizator, ki je ples odkril v zgodnjem otroštvu v okviru kulturnega društva Qulenium. Obiskoval je ljubljansko umetniško gimnazijo, eno leto pa se je izpopolnjeval tudi na SNDO v Amsterdamu. Kljub mladosti je ustvaril že zajetno število avtorskih del (Kožuh luske perje, Glitch, Vabilo, Ptičja demenca, Giljotina odločitve) in se veliko pojavljal na domačih in tujih odrih. Redno sodeluje v projektih uveljavljenih koreografov, kot so Matjaž Farič, Milan Tomašik, Katja Legin in Matej Kejžar. Rozmanov odrski izraz zaznamuje prepletanje različnih gledališko-plesnih elementov in humorja. Za svoje delo je bil večkrat nagrajen.

Alja Ferjan je po večletnem udejstvovanju v športnih plesih in končani Umetniški gimnaziji v letu 2010/11 opravila letnik na akademiji School for New Dance Development v Amsterdamu. Nato se je posvetila avtorskemu delu, njena solo miniatura Če sem to, kar so oni meni je bila junija 2012 nagrajena za najboljšo izvedbo na mednarodnem
tekmovanju OPUS 1. Jeseni 2012 je pričela z izobraževanjem na akademiji za sodobni ples Anton Bruckner Privatuniversität v Linzu. Poleg študija redno sodeluje pri plesnih projektih v Ljubljani, Linzu in na Dunaju.

Avtor: Jan Rozman
Nastopajoča: Jan Rozman in Alja Ferjan
Dramaturgija, kostumi in oblikovanje luči: Petra Veber
Produkcija: Pekinpah Kink Kong
Koprodukcija: Qulenium
Partner: Društvo Nagib, Bunker, RedSapata Tanzfabrik

Predstava je nastala v okviru dvoletnega avtorskega projekta Kodeks
Jana Rozmana in je podprta s strani Ministrstva za kulturo Republike
Slovenije.

Organizator: Društvo Nagib v sodelovanju z Narodnim domom Maribor
Vstopnina: z identifikacijsko kartico ZPŠ 2,00 eur. 

 


Nedelja, 21. 2. 2016, ob 20.00 –Velika dvorana,  Lutkovno gledališče  Maribor 

METAMORFOZE 3º: RETORIKA

Metamorfoze: Retorika


Ko je človek odprl usta, je obmolknil. Ko je spregovoril, se je zlagal. Ko je prisegel, je beseda postala dejanje. Ko je ponovil, je verjel. Ko je podvomil, je izgubil glas. 
Predstava Metamorfoze 3º: Retorika razgrinja mehanizme politične, pravne in medijske retorike preko konstrukcije ikone dr. Love Prenner, visoko moralne in politično sporne odvetnice, ki je delovala v času povojne Jugoslavije. Love Prenner je danes nosilka vprašanja o (ne)možnosti Evrope. 
Predstava je tretja v seriji Metamorfoze 1º-5º, večletnega modularnega projekta, v okviru katerega poleg predstav nastajajo tudi drugi umetniški in teoretski formati.

Koncept in realizacija: Bara Kolenc in Atej Tutta
Izvedba: Sanja Nešković Peršin, Bara Kolenc, Rebeka Radovan
Tehnika Sister: Jošt Pengov-Taraniš, Matej Markovič
Sister A: Andraž Zlobec
Dramaturgija: Pia Brezavšček
Oblikovanje zvoka: Jernej Černalogar
Skladba Govorice: Matevž Kolenc
Ličenje: Anja Cojhter
Tehnična podpora: Radovan Jaušovec
Izvršna produkcija: Bara Kolenc in Julia Danila
Odnosi z javnostmi: Mojca Zupanič, Uroš Bonšek
Produkcija: Kud Samosvoj
Koprodukcija: Kino Šiška center urbane kulture, Kud Pozitiv, Plesna Izba Maribor, Uferstudios Berlin
V sodelovanju z: Plesna Izba Maribor, M.I.K.K. Murska Sobota, Zavod DrMr,  Uferstudios Berlin, KC Mostovna
Projekt je podprlo Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije
Organizacija v Mariboru: Plesna izba Maribor

Vstopnina: z identifikacijsko kartico ZPŠ 3,00 eur, ostali 5,00 eur.

 

Ponedeljek, 22. 2. 2016, ob 20.00

ZAKLJUČNA PRODUKCIJA 31. ZPŠ

dvorana UNION 

Vstop prost.


Na zaključni produkciji boste udeleženci imeli priložnost pokazati veščine, ki ste se jih naučili in si ogledati uspeh drugih delavnic. Organizator ZPŠ bo vsem, ki so obiskovali vsaj eno 4 dnevno delavnico v celoti, podelil CERTIFIKAT.

 

ŠOLNINE

 
VPLAČILA
VPLAČILA
 
do 12. februarja
po 12. februarju
(če bo še prostor)
1 delavnica/tehnika
50,00 EUR
60,00 EUR
2 delavnici/tehniki
75,00 EUR
85,00 EUR
3 delavnice/tehnike
85,00 EUR
95,00 EUR
Daljša delavnica !
60,00 EUR
70,00 EUR
Odprta karta (neomejeno)
100,00 EUR
110,00 EUR
plesalnica za otroke (6 - 8 let)
30,00 EUR
40,00 EUR
Delavnica za mentorje in hospitacije
40,00 EUR
50,00 EUR

 

V ceno šolnine je že vključen 22 % DDV. Cenik velja za 4 dni ZPŠ.

Posamezni klas: 15,00 EUR.

Posamezna daljša delavnica: 20,00 EUR.

Lahko se prijavite isti dan, če je še prostor. Prosim, preverite možnosti pri organizatorju.

 

POPUSTI

POZOR!

20 % popusta na celotni znesek prejmejo vsi nastopajoči plesalci na festivalu ŽIVA 2015!

10 % popusta na celotni znesek prejmejo:
1. DRUŠTVO ali KLUB, ki prijavi 5 ali več oseb (prijavnice obvezno poslati skupaj)
2. Družina, ki prijavi vsaj dva člana družine  (prijavnici poslati skupaj)
3. PROFESIONALCI s statusom samozaposleni v kulturi (obvezno priložiti kopijo dokazila)

Popusti se med seboj izključujejo! Popusti veljajo samo pri prijavi za celoten termin ZPŠ.

 

PRIJAVE

Natančno izpolnjeno prijavnico pošljite najkasneje do 10.2.2016 na: minka.veselic@jskd.si ali na poštni naslov: JSKD Območna izpostava Maribor, Pobreška 20, (Karantena) 2000 Maribor, Slovenija.

Kasnejše prijave in spremembe bodo možne samo v primeru prostih mest in po višji ceni, zato preverite pri organizatorju.

Pohitite s prijavami, ker je število mest omejeno!

 

PLAČILA

Na podlagi prispele prijavnice vam bomo poslali predračun za plačilo šolnine, ki ga morate poravnati do 12. 2. 2016. Po 12. februarju 2016 se šolnine za vse dvignejo za 10 EUR! Če je plačnik šolnine ustanova, mora le-ta obvezno potrditi vašo prijavnico s podpisom odgovorne osebe in žigom. Lahko se prijavite in hkrati vplačate šolnino tudi osebno na JSKD OI Maribor, Pobreška 20, (Karantena) 2000 Maribor, vsak delavnik od 8.30 do 14.00 ure ter si s tem zagotovite udeležbo.

 

BIVANJE

Uredite sami. POZOR! OBVEZNA REZERVACIJA v hostlu PEKARNA čim prej, sicer ne garantirajo bivanja. 

Kontakt: Hostel Pekarna, telefon: +386 (0)59 180 880, faks: +386 (0)59 180 882, hostelpekarna@mkc.si.  Več info na: www.mkc-hostelpekarna.si.  

GARANCIJA

- Vsak udeleženec bo prejel identifikacijsko kartico za vstop v studio.
- Pridržujemo si pravico do spremembe vsebine programa zaradi višje sile.
- Za telesne poškodbe in izgubo lastnine ne prevzemamo odgovornosti. Vsak plesalec naj bi imel že urejeno nezgodno zavarovanje.
- Šolnino vrnemo le na podlagi pisne odpovedi, prejete pred začetkom zimske plesne šole (do 19.2.2016), ali na podlagi zdravniškega opravičila, prejetega pred koncem plesne šole (do 22.2.2016).
- Fotografiranje in snemanje med urami ter hospitiranje ni dovoljeno, razen po dogovoru z organizatorjem in pedagogom.

 

DODATNE INFORMACIJE IN KONTAKT

 

 

 

 

Minka Veselič Kološa

strokovna svetovalka za ples


Tel: +386 (0)2 23 42 110
Faks: +386(0)2 23 42 116
E-pošta: minka.veselic@jskd.si

spletna stran: www.jskd.si, www.zimskaplesnasola.si.