PLES / DELAVNICE, IZOBRAŽEVANJA

POLETNA PLESNA ŠOLA 2019

Poletna plesna šola 2019

 

POLETNA PLESNA ŠOLA – Summer Dance School - SDS 2019
Ljubljana, 1. – 6. julij 2019

Poletna plesna šola v prvem tednu počitnic ponuja številne plesne klase in delavnice, ki jih vodijo domači in tuji plesni strokovnjaki.

Program poletne plesne šole je zasnovan tako, da se vanjo lahko vključijo popolni začetniki kot tudi plesalci z bogatim predznanjem. Nabor raznolikih plesnih vsebin za vse starostne skupine je izjemno raznolik: klasični balet, sodobni ples, modern, kontaktna improvizacija, joga, breakdance in številne plesne delavnice. Plesalci se tako lahko seznanijo z osnovami izbrane zvrsti ali nadgradijo svoje znanje.

Na njej bodo kot mentorji sodelovali številni priznani plesni strokovnjaki iz Slovenije in tujine: Mickael Marso Riviere, Alicia Ocadiz, Stian Danielsen, Ida Hellsten, Joan van der Mast, Marija Slavec, Jun Wook Lee  in mnogi drugi.

Letos smo baletni del pripravili v sodelovanju z Višjo baletno šolo, ki deluje v okviru Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana. Tako se bodo kot mentorji klasičnega baleta na vseh stopnjah predstavili priznani baletni pedagogi in plesalci: Ana Klašnja, Rita Pollacchi in Szilard Macher.

Iz Poletne plesne šole, ki je v Ljubljani potekala med leti 1979 in 1997, so zrasla pomembna imena slovenske plesne scene. S takšnim izobraževalnim formatom želimo ponuditi raznolike plesne vsebine za vse starostne skupine in povezati plesalce in plesna društva v razgibano mednarodno plesno skupnost.

Naj se POLETna PLES(na) šola – SDS 2019 začne!

 

 

DODATNE INFORMACIJE IN KONTAKT

 

 

 

 

 

Nina MEŠKO

samostojna strokovna svetovalka za ples


Tel: 01/ 2410 522
Faks: 01/ 2410 510
E- pošta: nina.mesko@jskd.si

     

 

 

 

izobraževanje plesna

prijavnica

prijavnica

IN ENGLISH