PLES / DELAVNICE, IZOBRAŽEVANJA

POLETNA PLESNA ŠOLA 2021

 

Poletna plesna šola

POLETNA PLESNA ŠOLA – Summer Dance School - SDS 2021
Ljubljana, 28. junij – 3. julij 2021

Poletna plesna šola bo s prilagoditvami na Covid situacijo in ob upoštevanju vseh higienskih priporočil NIJZ v prvem tednu počitnic ponudila manjše število plesnih klasov in delavnic kot ponavadi, vendar bo. Vsi klasi/delavnice, ki predvidevajo dotik so na čakanju, kljub temu pa bo program pester, zanimiv in aktualen.

Program poletne plesne šole je tudi tokrat zasnovan tako, da se vanjo lahko vključijo popolni začetniki kot tudi plesalci z bogatim predznanjem. Nabor plesnih vsebin je izjemno raznolik: klasični balet, sodobni ples, Cunningham, joga, breakdance, flamenko, ustvarjalne delavnice itd. Plesalci se tako lahko seznanijo z osnovami izbrane zvrsti ali nadgradijo svoje znanje. Baletni program je pripravljen v sodelovanju z Višjo baletno šolo, ki deluje v okviru Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana. V letošnjem letu bodo klasični balet poučevali Leo Mujić in baletni pedagogi – solisti SNG Opere in baleta Ljubljana.

Naj se POLETna PLES(na) šola – SDS 2021 začne!

 

 

Program se bo izvajal po predpisih NIJZ!

Dogodek bo izveden v skladu z navodili in priporočili NIJZ. Udeležence prosimo, da upoštevajo aktualna varnostna priporočila.

 

prijavnica

 

Več informacij bo objavjenih v sredo, 12. maja 2021

 

DODATNE INFORMACIJE IN KONTAKT

 

 

 

 

 

Nina MEŠKO

producentka za ples


Tel: 01/ 2410 522
E- pošta: nina.mesko@jskd.si

     

 

 

 

izobraževanje plesna

prijavnica

prijavnica

English IN ENGLISH

 

Projekt PPŠ 2021sofinancira