GLASBA /INSTRUMENTALNA GLASBA

 

FESTIVAL VIZIJE - FESTIVAL MLADINSKIH SKUPIN SLOVENIJE - ROCK VIZIJE 2018

 

Kraj in čas izvedbe festivala

Regijska srečanja rock skupin bodo:

Stična, 17. november 2017

Nova Gorica, 16. februar 2018

Zaradi premajhnega števila udeležencev odpovedujemo regijska srečanja Rock vizij, ki so bila planirana za naslednje termine:

Kamnik, 23. februar 2018

Brežice, 24. februar 2018

Ormož, 7. april 2018

Vse že prijavljene skupine, ki tokrat na žalost niso uspele nastopiti na regijskih predizborih ter tako opraviti predstavitve pred domačim občinstvom lahko, prav tako, kot ostala, sodelujejo za mesta na državnem festivalu. V kolikor bodo želele nastopiti na državnem festivalu, jim ni potrebno še enkrat pošiljati celotne prijave, dovolj bo zgolj povratna e-pošta na daniel.leskovic@jskd.si, preko katere se bodo strinjale da naj njihovo trenutno prijavo upoštevamo za direktni izbor na državni festival.

 

Zaključni – državni festival Vizije

Festival bo potekal v Novi Gorici med 18. in 20. majem 2018.

 

 Skupine se na festival prijavijo s spletno prijavnico, ki mora biti izpolnjena, najpozneje do 30. oktobra 2017 (za srečanje v Stični) ter do 10. januarja 2018 (za ostala srečanja).

 

Namen festivala je prikazati in nagraditi najbolj kakovostne mladinske gledališke predstave, mladinske lutkovne predstave in mladinske rock skupine in s tem vzpodbuditi razvoj in kakovostno rast.

 

RockVIZIJE so namenjene mladinskim rock skupinam in posameznikom, ki delujejo samostojno ali v okviru šole, kulturnih zavodov in kulturnih društev iz Slovenije in zamejstva. Starost nastopajočih praviloma ne sme biti pod 12 let ter ne sme presegati 26 let. Morebitne izjeme so mogoče le v izjemnih okoliščinah, po obveznem dogovoru s strokovnim svetovalcem za inštrumentalno glasbo centralne službe JSKD.

 


Dodatne informacije

 

Daniel LESKOVIC

samostojni strokovni svetovalec za instrumentalno glasbeno dejavnost


T: (01) 24 10 532
F: (01) 24 10 536
E: daniel.leskovic@jskd.si

 

 

prijavnica