PRIDRUŽITE SE NAŠI
   FACEBOOK SKUPINI

        

   OBIŠČITE NAŠ YT-KANAL

        

 

prijava na e-novice

 

Naši zbori

 

Naši zbori

 

Naši zbori

OSREDNJA SLOVENSKA ZBOROVSKA REVIJA NAŠI ZBORI NA SPLETU

 

   SPLETNA STRAN FESTIVALA
   EUROPA CANTAT 2021
   LJUBLJANA

 

 

   KATALOGI

 

GLASBA / ZBOROVSKA GLASBA / ŠENTVID 2020

 

51. TABOR SLOVENSKIH PEVSKIH ZBOROV ŠENTVID PRI STIČNI 2020
Šentvid pri Stični, 20. - 21. junij 2020

»PESEM IN SMEH V DOBRIH LJUDEH«

ODPOVED PRIREDITVE

Spoštovani zborovodje in zborovodkinje ter predsedniki in predsednice zborov!

Drage pevke in pevci!

V upanju, da ste zdravi in dobro, vam pošiljamo naslednje obvestilo v zvezi z izvedbo letošnje prireditve, 51. Tabor slovenskih pevskih zborov, v Šentvidu pri Stični:

Najprej se vam zahvaljujemo za vašo udeležbo na jesenskem seminarju in prijavo na 51. Tabor!

Če bi bilo vse po načrtih, bi se v tem trenutku že aktivno pripravljali na izvedbo letošnje prireditve. Vendar časi so se spremenili in trenutne razmere v družbi tudi. Naši odnosi so drugačni, skrb za ranljive družbene skupine je v obdobju, ko se še vedno spopadamo s preprečevanjem širjenja okužb,  prednostno vodilo vseh nas!

Ne le kultura in umetnost, temveč tudi vse ostale dimenzije našega življenja, so se za trenutek ustavile, celo na globalnem, ne le na lokalnem področju. V teh razmerah poskušamo vsi delovati optimalno in predvsem previdno in odgovorno. Čakali smo prav do zadnjega, da vas obvestimo o usodi letošnje prireditve, glede na razmere, ki se spreminjajo vsak dan. Že od marca dalje mislimo na vas, vseskozi pripravljamo nove in nove scenarije, kako letos, navkljub vsemu ohraniti našo tradicijo skupnega petja v Šentvidu pri Stični.

Ker razmere niso dovoljevale, da bi zbori od sredine marca dalje delovali in vadili, še vedno pa so smernice NIJZ in Vlade tudi jasne glede izvedbe množičnih prireditev, vas obveščamo, da junijsko prireditev, predvideno za 20. in 21. junij, do nadaljnjega ODPOVEDUJEMO.

Seveda pa organizatorji nadaljujemo s spremljanjem razmer in se vseskozi tudi usklajujemo, saj je naša želja, da bi nadomestili za zdaj odpovedani 51. Tabor slovenskih pevskih zborov. O tem ali bomo lahko našli ustrezen termin in pri tem izpolnjevali tudi vse pogoje in predpise za organizacijo prireditve v letu 2020, vas bomo obvestili v naslednjih tednih. 

Z mnogimi izmed vas smo se v zadnjih tednih že pogovarjali in izmenjali mnenja. Veseli bomo, če bomo ne glede na trenutno stanje, lahko v ostali v nadaljnjih stikih. Vsi si želimo, da bomo lahko čim preje ponovno delovali v normalnih razmerah.

Za vaše razumevanje se vam iskreno zahvaljujemo in vam lepo pozdravljamo!


V imenu organizacijskega odbora :

Simona Zorko, I.r.
vodja Območne izpostave JSKD Ivančna Gorica

Matej Šteh, l.r.
predsednik Tabora slovenskih pevskih zborov Šentvid pri Stični

 

Dodatne informacije

   

Simona Zorko

vodja OI Ivančna Gorica
T: (01) 786 90 70
E: simona.zorko@jskd.si