Območna izpostava Sevnica

 

Območna izpostava Sevnica deluje na področju občine Sevnica, ki ima okoli 18.000 prebivalcev.

 

Z ljubiteljsko kulturo ukvarja okoli 42 kulturnih društev in skupin in Zveza kulturnih društev. Program območne izpostave je poleg območnih in regijskih srečanj ter izobraževanj v veliki meri posvečen organizaciji lokalnega programa.

 

V tem sklopu pripravljamo odrasli in otroški abonma, skupaj deset predstav na sezono. Na izpostavi pa posebno pozornost posvečamo vsem ljubiteljskim društvom in posameznikom, ki jim v veliki meri svetujemo in pomagamo pri koordiniranju ter realizaciji njihovih programov.

Območna izpostava zelo dobro sodeluje z Zvezo kulturnih društev Sevnica, z osnovnimi šolami in vsemi kulturnimi društvi in skupinami. Nudimo jim strokovno pomoč, pomoč pri prijavi na javne razpise (državne in lokalne), izdelovanje vabil, plakatov, fotokopiranje, objave v medijih; tako se večina društev in skupin pri izvedbi svojih projektov obrača na nas.

Sredstva za izvedbo programa je območna izpostava pridobila tudi iz občinskega proračuna ter Javnega zavoda KŠTM; nekatere prireditve so se tudi samofinancirale z vstopninami.

 

Poslovna poročila

Poslovno poročilo za leto 2019

Poslovno poročilo za leto 2018

Poslovno poročilo za leto 2017

Poslovno poročilo za leto 2016

Poslovno poročilo za leto 2015

Poslovno poročilo za leto 2014

Poslovno poročilo za leto 2013

 

 

Vodja OI Sevnica

 

 

Katja Pibernik

vodja OI

 

JSKD – OI SEVNICA
Glavni trg 19, 8290 Sevnica

T: 07 816 09 70
E: oi.sevnica@jskd.si

 

 

Dogodki, prireditve, razstave
Izobraževanja