PLES / DELAVNICE, IZOBRAŽEVANJA

POLETNA PLESNA ŠOLA 2018

Poletna plesna šola 2018

 

Poletna plesna šola v prvem tednu počitnic ponuja številne plesne klase in delavnice, ki jih vodijo domači in tuji plesni strokovnjaki.

Program poletne plesne šole je zasnovan tako, da se vanjo lahko vključijo popolni začetniki kot tudi plesalci z bogatim predznanjem. Nabor raznolikih plesnih vsebin za vse starostne skupine je izjemno raznolik: klasični balet, sodobni ples, modern, kontaktna improvizacija, joga, breakdance in številne plesne delavnice. Plesalci se tako lahko seznanijo z osnovami izbrane zvrsti ali nadgradijo svoje znanje.

Na njej bodo kot mentorji sodelovali številni priznani plesni strokovnjaki iz Slovenije in tujine: Milan Kozanek, Matej Kejžar, Dagmar Dachauer, Mickael Marso Riviere, Alicia Ocadiz, Marin Ino, Richel Wieles in mnogi drugi.

Iz Poletne plesne šole, ki je v Ljubljani potekala med leti 1979 in 1997, so zrasla pomembna imena slovenske plesne scene. S takšnim izobraževalnim formatom želijo pri JSKD-ju ponuditi raznolike plesne vsebine za vse starostne skupine in povezati plesalce in plesna društva v razgibano mednarodno plesno skupnost.

 

Naj se POLETna PLES(na) šola – SDS 2018 začne!

 

 

 

DODATNE INFORMACIJE IN KONTAKT

 

 

 

 

 

Nina MEŠKO

samostojna strokovna svetovalka za ples


Tel: 01/ 2410 522
Faks: 01/ 2410 510
E- pošta: nina.mesko@jskd.si

     

 

 

 

izobraževanje plesna

prijavnica

 

IN ENGLISH