PLES / DELAVNICE, IZOBRAŽEVANJA

POLETNA PLESNA ŠOLA 2020

Poletna plesna šola 2020

 

POLETNA PLESNA ŠOLA – Summer Dance School - SDS 2020
Ljubljana, 29.junij – 4. julij 2020

Poletna plesna šola bo v skladu s post-epidemijskimi razpisi v prvem tednu počitnic ponudila manjše število plesnih klasov in delavnic kot ponavadi, vendar bo. Vsi klasi/delavnice, ki predvidevajo dotik so žal odpovedani. Prav tako v Slovenijo ne morejo pripotovati vsi učitelji, ki so bili predvideni. Vendar kljub tem oviram, program ostaja pester in zanimiv.

Program poletne plesne šole je tudi tokrat zasnovan tako, da se vanjo lahko vključijo popolni začetniki kot tudi plesalci z bogatim predznanjem. Nabor plesnih vsebin je izjemno raznolik: klasični balet, sodobni ples, modern, joga, breakdance, flamenko, jazz itd. Plesalci se tako lahko seznanijo z osnovami izbrane zvrsti ali nadgradijo svoje znanje.
Baletni program je pripravljen v sodelovanju z Višjo baletno šolo, ki deluje v okviru Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana. V letošnjem letu se bodo kot mentorji klasičnega baleta predstavili priznani baletni pedagogi in plesalci:  plesalec in koreograf ter ustvarjalec odmevne lanskoletne baletne predstave Veliki Gatsby, Leo Mujić ter solistki omenjene predstave Tjaša Kmetec in Rita Pollacchi, obe baletni prvakinji SNG Opere in baleta Ljubljana.

Naj se POLETna PLES(na) šola – SDS 2020 začne!

 

 

Program se bo izvajal po predpisih NIJZ!

 

DODATNE INFORMACIJE IN KONTAKT

 

 

 

 

 

Nina MEŠKO

producentka za ples


Tel: 01/ 2410 522
E- pošta: nina.mesko@jskd.si

     

 

 

 

izobraževanje plesna

prijavnica

prijavnica

English IN ENGLISH