KULTURNA ŠOLA 2015

 

Sprejem županov in ravnateljev

nominiranih šol pri g. Zoranu Jankoviću, 
županu Mestne občine Ljubljana

Kulturna šola je svojevrsten fenomen povezovanja, v katerega so sistematično vključeni otroci, njihovi mentorji, starši in stari starši ter širše lokalno okolje. Ta kultura, ki druži ljudi, omogoča kakovostno preživljanje prostega časa, širi socialne mreže, nadgrajuje znanje, ponuja nove izkušnje, prenos in ohranjanje znanja, vrednot in tradicije. Lokalna samouprava tako prek financiranja kot moralno podporo igra v tem procesu izjemno pomembno vlogo.

 

Kdaj?

13:00 - 13:30

 

Kje?

Mestna hiša, Mestni trg 1, Ljubljana.

 

V običaju dosedanje prakse se vsakoletni šoli zmagovalki, ki je prejela naziv "NAJBOLJ KULTURNA ŠOLA LETA" s prejemom in nagovorom na zaključni prireditvi pokloni tudi njihov župan.

Letos je to prijetno opravilo doletelo ljubljanskega župana g. Zorana Jankoviča, ki je prijazno sprejel povabilo OŠ Ledina in jim s svojo ekipo iz Oddelka za predšolsko vzgojo in osnovno šolstvo stopil naproti pri uresničevanju njihovih idej zaključne prireditve.

 

Župan Jankovič bo sprejel župane in ravnatelje nominiranih šol, ki se letos potegujejo za vključitev vdružino najbolj kulturnih šol v Sloveniji.

 

Delegacijo županov bo na sprejem vodil direktor JSKD, mag. Igor Teršar.

 

 

Več informacij

Marjeta Pečarič

pomočnica direktorja
in vodja projekta kulturna šola

E: marjeta.pecaric@jskd.si

Maša Medved

pomoč pri organizaciji in izvedbi

E: knjiznica@jskd.si

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSNOVNA ŠOLA LEDINA

 

 

Mestna občina
Ljubljana