GLASBA /INSTRUMENTALNA GLASBA

Rezultati

 

ROCK VIZIONAR ZA NAJBOLJŠO MLADINSKO ROCK SKUPINO

Band Infected

 

Band  Infected


Infected so vse, kar mlad bend mora biti. Iskreni, naivni, izpovedni in mladostno nagajivi. Besedila realna, glasba izdelana, kot je prav. Izvedbeno prepričljivi, uigrani, a ne izumetničeni. Na odru počnejo, to kar počne občinstvo pod odrom. Uživajo. Od sredinskega rocka pričakovati več, bi bilo nepravično.

 

ROCK VIZIONAR ZA CELOSTNI AVTORSKI IZRAZ 

Sandra Erpe

 

Sandra Erpe


Če pri 22-ih znaš zapisati, uglasbiti in na odru interpretirati svoje življenje na način, kot to počne Sandra, si to zasluži pozornost vseh. Odmik od puhlosti premnogih besedil in zavedanje, da je manj (a dobro producirano), ravno prav za kantavtorski pop, lahko Sandro pripelje zelo daleč.

 

ROCK VIZIONAR ZA BESEDILNO SPOROČILNOST

Diareja Eksploziv

 

Diareja Eksploziv


Punk je spremenil svet. Oznaka, ki si je punk ni nikoli prilepil sam. Sprememba se je zgodila, ne nujno v smer, ki bi si jo želeli. A punk živi novo življenje. Opazuje, opozarja, kriči, a kar je najbolj pomembno, ob tem se tudi zabava. Ker ni bolj žalostnega prizora, kot je zategnjen punker. Oi, oi, oi!!!

 

ROCK VIZIONAR ZA NAJBOLJŠO SKLADBO

Polna Luna za skladbo Vse se premika

 

Polna Luna


Skladbo poslušaš prvič in obstaneš. Po dveh urah še vedno veš, kaj si slišal, kako je zvenelo in kako dobro si se počutil, ko si jo slišal. In zato jo želiš slišat spet in spet. In to je to. Vse se premika...

 

 

 


Dodatne informacije

 

Daniel LESKOVIC

samostojni strokovni svetovalec za instrumentalno glasbeno dejavnost


T: (01) 24 10 532
F: (01) 24 10 536
E: daniel.leskovic@jskd.si